Известие

Collapse
No announcement yet.

Бързо и лесно интериорно решение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бързо и лесно интериорно решение

Здравейте!Пускам темата тук ,понеже това което ще видите на снимките не е сериозен тунинг проект,но е добро интериорно решение за нашите кошници от серията 145/6. С 2 думи ще кажа как става така наречения "китайски карбон". Отива се като за начало в Илиянци (популярно тържище в София) и се купува от 8 лева на кв.м. фолиото с което ще се работи. Свалят се чарколяците и с помоща на сешуар или пистолет за горещ въздух бавно бавно се разстила. Изключително важно е да се работи на 2 бири , за да са спокойни ръчичките , както при рязане, така и при лепене.С две думи е това.Надявъм се да съм бил полезен на колегите
    Attached Files
    Last edited by tonov; d.m.y г., 23:09.
    Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
    Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Браво,на мен ми допада,а това фолио дали ще издържа на метереологичните условия ,зада си направя примерно огледалата.
    156 1,9 sportwagon

Comment

Браво, колега, добре е станало
      sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

здравеи ами аз на моята 145 съм с такова фолио по предния капак и по интериора дъжд студ слънце няма никакав проблем успех
        Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
          здравеи ами аз на моята 145 съм с такова фолио по предния капак и по интериора дъжд студ слънце няма никакав проблем успех
          И аз си мислех за такова фолио на предния капак малко е голфаджийско ама изглежда добре, може ли да обясниш колко струва и как се слага точно?
          145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Отдавна я обмислям и аз тази интервенция по интериора,ама пусто ,или парици не остават все,или време.Ама в близко бъдеще ще се захвана(както се ядосах и на провисналия таван и си го направих с кожа )
            Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Първоначално публикувано от dido alfa Покажи съобщение
              Браво,на мен ми допада,а това фолио дали ще издържа на метереологичните условия ,зада си направя примерно огледалата.
              Mоите огледала на 155-цата са така вече година.Действай смело!
              155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
              1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
              GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
              ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Добре изглежда !
                bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Много добре се е получило
                  146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщение
                    И аз си мислех за такова фолио на предния капак малко е голфаджийско ама изглежда добре, може ли да обясниш колко струва и как се слага точно?
                    От китайското фолио вчера случайно мернах в един "тюнинг" магазин в Славейков до Билла. Цената му беше около 4лв./кв.м. Като се прибереш в Бургас и решиш да си купуваш, се обади за лепенето.
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Това фолио е супер...много добре е станала колата.....
                      Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                        От китайското фолио вчера случайно мернах в един "тюнинг" магазин в Славейков до Билла. Цената му беше около 4лв./кв.м. Като се прибереш в Бургас и решиш да си купуваш, се обади за лепенето.
                        Малиии мен ми предлагаха по 60-70 лева на кв.м направо
                        145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщение
                          Малиии мен ми предлагаха по 60-70 лева на кв.м направо
                          Колкото и да е китайско, сигурно ще стои по-добре от зеления капак
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                            Ако е било от "истинското" 3М си е топ оферта. От него метъра е 100 лева
                            Метър квадратен на 3М фолио е 70лв
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от killuminati Покажи съобщение
                              Здравейте!Пускам темата тук ,понеже това което ще видите на снимките не е сериозен тунинг проект,но е добро интериорно решение за нашите кошници от серията 145/6. С 2 думи ще кажа как става така наречения "китайски карбон". Отива се като за начало в Илиянци (популярно тържище в София) и се купува от 8 лева на кв.м. фолиото с което ще се работи. Свалят се чарколяците и с помоща на сешуар или пистолет за горещ въздух бавно бавно се разстила. Изключително важно е да се работи на 2 бири , за да са спокойни ръчичките , както при рязане, така и при лепене.С две думи е това.Надявъм се да съм бил полезен на колегите

Евала колега, тъкмо се чудех дали около скоростния лост ще стане добре ако го облепя, а един друг Колега ми предложи да ми направи панелчето с часовника(като твоето)само че да те питам - нарочно ли си го облепил(панелчето) така че да са перпендикулярни ивиците на карбона на тези от останалите елементи(имам впредвид, че всичко е облепено с посока на ивиците - от горен ляв ъгъл към доелен, в дясно; докато на панелчето е обратно)

П.П. ето и при мен как е:
                              Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
                              Малко снимки на моето табло:

sigpic
                              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Working...
                              X